Hodnocení obchodu

5,0 103 hodnocení
5
102x
4
1x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
EM Avatar autora Eva Gapová, MUDr. | 13.12.2021
Jak už jsem psala v minulé kolonce ... byla jsem velmi spokojená a obchod vřele doporučuji. Normálně žádná hodnocení zásadně nepíšu, ale udělala jsem výjimku.
MB Avatar autora Martina Bartošová | 10.12.2021
Maximální spokojenost. Trošku pokulhával objednávkový systém, ale vše bylo rychle a ochotně vyřešeno. Skvělý přístup k zákazníkovi, rychlá výroba i odeslání. Nemám co bych vytkla.
Avatar autora Jana Široká | 7.12.2021
Velmi spokojená, jeden den objednáno, další odesláno, vše naprosto v pořádku, milé jednání..
JM Avatar autora Jana Makišová | 7.12.2021
Jsem maximálně spokojená. Na pana grafika jsem nastoupila s fotografií, on si s ní báječně poradil. Výsledkem jsou krásné kovové propisky s nápisem i obrázkem. Měli obrovský úspěch a já se určitě znovu vrátím pro další objednávku :) Určitě tento obchod doporučuji, jsou skvělý, milý , šikovní a rychlý :)
LP Avatar autora Lenka Pešková | 5.12.2021
Placatka nádherná, jsem nadšená a už se těším, jakou radost udělá na Štědrý den ????????????Doporučuji
MP Avatar autora Miroslava Pátková | 3.12.2021
Naprostá spokojenost ... rychlost, vstřícnost, výborná komunikace, výsledek krásný. Mohu jen doporučit.
MB Avatar autora Monika Barnová | 1.12.2021
Nadměrně, moc krasna prace
Avatar autora Markéta Švihovcová | 18.11.2021
Super
GK Avatar autora Gabriela Koubová | 16.9.2021
Spokojena ????
SH Avatar autora simona Hlavinková | 7.9.2021
Velká spokojenost, řešila jsem na poslední chvíli dárky pro rodiče a svědky a majitelé e-shopu mi vyšli maximálně vstříc, během pár dnů jsem měla dárečky doma a jsou nádherný. Můžu jen doporučit. Jejich jednání je profesionální a jsou velmi příjemný. Děkuji ;-)
KS Avatar autora Kateřina Slavíková | 6.9.2021
Maximální spokojenost. Rychlé dodání. Pečlivě zabaleno. Doporučuji :)
JM Avatar autora Jaroslava Mikesková | 20.8.2021
Super rychlé dodání spokojenost s komunikací krásné výrobky ????????????
AK Avatar autora Aurellio snubní prsteny Renata Kubíková | 12.8.2021
Skvělá komunikace, rychlost, vše perfektní. Doporučuji všem.
M Avatar autora Martin a Markéta Bílkovi | 10.8.2021
Maximální spokojenost ve všech směrech. Velmi rychlé dodání, dárkové zboží hezké, vstřícnost a komunikace s obchodem na jedničku s hvězdičkou. Doporučuji všem.
MP Avatar autora Marie Pohanková | 6.8.2021
Velká spokojenost, jednání slušné a rychlé. Dodání téže rychlé, materiál super. Doporučuji
DB Avatar autora Dana Bulawová | 26.7.2021
Náramně vše bylo v naprostém pořádku je to krásné a rychle hotové . Vřele doporučuji .
BS Avatar autora Blanka Sovišová | 12.6.2021
Krásné provedení a opravdu rychlé dodání, pohodová komunikace, doporučuji!!!
JM Avatar autora Jiří Mareš | 30.5.2021
????
IK Avatar autora Ilona Kraváčková | 27.5.2021
Rychlé, cenově dostupné a krásně provedeno. Jsem velmi spokojena. Doporučuji!!!!!
JU Avatar autora Jitka Ungermannová | 16.5.2021
Na jedničku :)

Nastavení cookies

Používáme cookies, abychom Vám umožnili pohodlné prohlížení webu a díky analýze provozu webu neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost

Nezbytné (vždy aktivní nelze vypnout)
Tyto cookies jsou potřeba, aby web fungoval správně
Analytické
Pomáhají nám pochopit, jak web používáte. S jejich pomocí ho můžeme zlepšovat
Profilující (marketingové)
Díky těmto cookies vám můžeme zobrazovat relevantní obsah a reklamy, které pro vás mohou být zajímavé a užitečné